Instalații Electrice

Vest Instal S.R.L. este o companie autorizata ANRE pentru proiectarea de instalatii electrice de joasa tensiune exterioare/interioare pentru incinte/constructii civile si industriale, cladiri de birouri, bransamente aeriene si subterane si orice tip de instalatie electrica pentru imobile inclusiv instalatii electrice fotovoltaice-regenerabile.

Instalaţiile electrice de joasă tensiune sunt acele instalaţii care funcţionează la tensiuni mai mici de 1KV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de fază.

Instalatiile electrice sunt instalatiile fara de care o cladire nu poate functiona. Ele ajuta la functionarea oricarui echipament, instalatie si sistem. 

Realizarea acestor instalatii necesita o buna cunoastere a acestei forme de energie, precum si a modului de utllizare. Instalatiile, care participa de la producere pana la utilizare, trebuiesc dimensionate in functie de sarcina electrica pe care trebuie sa o suporte astfel incat sa functioneze in conditii optime.

Dimensionarea acestor instalatii impune o buna cunoastere a fenomenelor fizice care insotesc aceasta forma de energie.

Se considera ca o instalatie functioneaza in conditii optime atunci cand alimenteaza cu energie electrica toti consumatorii pe care ii deserveste fara, a crea probleme legate de intreruperea accidentala a alimentarii, fara a fi un pericol iminent datorita supraincalzirii, fara a prezenta pericol de electrocutare, fara a fi un pericol din punct de vedere ecologic, etc

Lumea in care traim se afla intr-o continua miscare si modernizare, iar fara ca aceste instalatii sa fie proiectate si executate conform legislatiei si normelor de securitate, putem afecta viata cladirii, a persoanelor noastre si a celor din jur.

De-a lungul celor peste 1000 de proiecte realizate cu succes, am dobândit experiența tehnică necesară pentru a executa lucrări variate în domeniul instalațiilor electrice.

Rolul Vest Instal S.R.L. este de a asigura soluții profesionale și durabile tuturor clienților noștri, ușor de utilizat pe termen lung.

Proiectare instalații electrice

Curenti tari:

  • Instalatii de iluminat interior si exterior
  • Instalatii de prize si forta
  • Instalatii de protectie, paratrasnet si priza de pamant

Curenti slabi:

  • Instalatie structurata voce-date
  • Sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu
  • Sisteme de securitate si supraveghere video
  • Sisteme de control acces si pontaj

Energie Regenerabila:

  • Panouri fotovoltaice
  • Panouri solare
  • Pompe de caldura

D.T.A.C Instalații

Realizare D.T.A.C. instalații pentru locuințe unifamiliale inclusiv verificările aferente cu verificatori autorizati M.L.P.A.T.

300 EUR + TVA

Servicii conexe

Proiectare instalații electrice

Proiectare instalații sanitare

Proiectare instalații H.V.A.C.

P.S.I. (Prevenire și Stingere Incendii)

Proiectare sisteme de alimentare cu apă

Proiectare sisteme de canalizare

Proiectare sisteme de irigații

Execuție